Tack

Kim har fått börja åka bak i bilen nu, tidigare har jag haft henne i knäet, men idag blev det buren därbak. Lite pip först, men sedan somnade hon. Är allt verkligen såhär enkelt med BC? ;) Vi fortsätter med klickandet, häromdagen klickade jag när hon av en slump sökte ögonkontakt, polletten trillade ner direkt och nu söker hon jättefin kontakt så fort jag sätter mig framför henne och vi har våra små träningsstunder. Idag började jag även med att träna henne för att släppa på "tack", det känns nödvändigt att få till ett sådant kommando rätt snart eftersom hon gärna hänger sig fast i både det ena och det andra. "Loss" hade jag tänkt spara till lydnaden för att separera dem. Hon fattade rätt snabbt även där. Nu är det strax dags att utfodra hundarna. Lova har redan psykat oss ett bra tag.


Celine har satt strumpor på händerna och säger att hon använder dem som vantar för att Kim inte ska bita henne i händerna, synd bara att hon valde Kims lekstrumpor som hon gärna kampar med...


Kommentarer
Postat av: Eva

skrattar

Ja ibland kan det vara precis så lätt med bc.

Celines strumpor är helt underbara!

2010-01-04 @ 20:00:01
URL: http://seglinge.se
Postat av: Anna

Hur tränade du in losset? :-)

2010-01-04 @ 22:23:30
URL: http://www.pudelbus.com
Postat av: Emma

duktigt med framsteg =)

2010-01-04 @ 23:16:21
URL: http://emmalajnens.blogg.se/
Postat av: Petra

Visst kan mycket vara precis så lätt med BC. Var på er vakt dock för de lär sig tyvärr egna (enligt oss tvåbenta mindre önskvärda) saker lika snabbt!

2010-01-05 @ 00:14:15
URL: http://petrasbc.inc.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0