Celine testar...



Badskor

Inför Thailandresan var vi tvungna att ge oss ut i jakten på ett par nya badskor åt Celine, de hon hade förra året var såklart för små och eftersom säkert fler har nytta av sådana tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg om det. Även om man inte ska utomlands så är de ovärderliga i badhuset, man slipper oroa sig för att de små ska halka och på svenska stränder skyddar de mot vassa stenar.

Vi har använt Celines första par, som kommer ifrån Sunblock massor. De finns i dubbelstorlekar och kostar runt 200:-, jag köpte dessa på babyland. Nu är de jätteslitna, vet inte vad man kan förvänta sig av ett par badskor i kvalité, men dessa är helt slut, innersulan har släppt och själva gummisulan börjar lossna på båda skorna. Hursomhelst är de urvuxna nu och de fyllde sitt syfte så länge de passade.

Nästa par blev ett från Imsevimse, de är av en helt annan typ, har ingen hård sula utan är helt gjorda i mjukt våtdräktsmaterial, säkert skön på foten, men sitter sämre kvar eftersom det inte finns något att dra fast dem med. Celine verkar faktiskt föredra dessa minst. Lite konstiga storlekar, indelade efter ålder. Kostar 109:-

De senaste vi köpte, som också är de hon ska använda på resan hittade vi av en slump på Deichmann. Finns i alla storlekar vilket gör det mycket enklare att hitta ett par som passar, liknar Sunblocks modell med halkfri gummisula och ett band som kan dras åt runt foten. Kostar 60:- och trots att vi inte ens har provat dem ännu känns de som det bästa köpet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0