Kontaktfältsträning på film

Jag tog in min lilla balansnedfart och tränade lite kontaktflt med Mika i vardagsrummet alldeles nyss. Vi har inte gjort det särskilt flitigt, men jag tycker hon har greppat det väldigt snabbt och lätt. Idag var första gången utan target, jag testade helt enkelt att bara ta bort den och det verkade inte göra någon större skillnad för Mika. Celine däremot "vill trampa på locket" som hon säger i början av filmen ;)

Under filmen får ni även information om vilka tider vi gör vad och att man kanske får vingar och flyger som en fågel när man är dör (vi har pratat lite om Kim som skulle ha blivit ett år idag). Några tjusiga hopp visas också upp.


Kommentarer
Postat av: Britt

Vad duktiga ni är. Ser jättebra ut! Får dåligt samvete, Eve och jag har inte börjat med det än. (glöm bara inte att ta andra sidan också):-)

2010-11-04 @ 11:32:30
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Sol
Postat av: Åsa o Lovis

Vilken bra balans du verkar ha, hur har du gjort den? Antar att du pysslat ihop den själv :)



Måste ju fundera på det här själv nu och dessutom kanske småhundarna kan använda den som ramp för att komma upp i vår höga säng :)

2010-11-04 @ 11:49:31
URL: http://www.toktassarna.com
Postat av: Sandra

Åsa - Det är ett billigt hyllplan från IKEA och två sönderklippta dörrmattor från samma varuhus. Jätteenkelt! :)

2010-11-04 @ 12:44:57
URL: http://www.villemo.se
Postat av: Sandra

Britt - Vi tränade med balansen på andra sidan bordet också, varierade även belöningen och belöningsplaceringen flera gånger, men det kom inte med på filmen eftersom en viss liten fröken stängde av kameran...

2010-11-04 @ 13:43:02
URL: http://www.villemo.se
Postat av: Anna

Hon är jättefin!!! Men- ser jag dåligt eller har du skippat stegpinnarna? Reserverar mig för dålig syn. Jag gjorde nämligen så och Flaxa lärde sig en glidteknik som inte fungerade på riktiga balansen sedan. Så då stannade hon för tidigt... Ett tips bara. På med stegpinnar! Jag tog rundade lister och spikade på.

2010-11-04 @ 15:54:03
URL: http://Www.pudelbus.com
Postat av: Anonym

Anna- vad bra att du sa det, det hade jag inte ens tänkt på! Hon har faktiskt också någon typ av glidteknik. Stegpinnar ska inhandlas på en gång! Har det någon betydelse hur de sitter? Alltså vart och med vilka avstånd?

2010-11-04 @ 16:36:19
Postat av: Anna

Vilken tur att jag såg det då! Jag satte dem som på skissen i agilityreglerna, dvs 25-30 cm emellan dem.

2010-11-04 @ 22:19:50
URL: http://www.pudelbus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0