Min första lasagne!

Lova att inte håna mig nu, men idag var det första gången jag gjorde min egna lasagne. Visst har jag ätit lasagne många gånger och tycker dessutom att det är riktigt gott, men då är det familjen Dafgård eller Rikard som har fått göra jobbet. Jag är usel ganska dålig på matlagning och fastnar gärna i ett par olika rätter som går runt här hemma på vardagarna, en ohotad favorit är korvstroganoff. Jag tröttnar aldrig. Skulle jag tvingas äta en rätt resten av livet skulle det bli just det. 



Resultatet blev iallafall riktigt gott och nu känner jag mig lite lagom kaxig och tänkte ge mig på att göra en soppa senare i veckan, det har jag heller aldrig gjort. Kelda kan bättre ;) Någon som har ett bra recept? Den måste vara sådär krämig och god, alltså inte som buljong. Kanske en potatis och purjolöksoppa? Eller någon med andra grönsaker? Inte fisk och helst utan kött.

Kommentarer
Postat av: Helene

Ser gott ut!

2010-11-09 @ 21:37:40
URL: http://Helene.pudelbus.com
Postat av: Helena

http://www.tasteline.com/Recept/Soppa_med_rostade_gronsaker_3

Godaste soppan! Men kanske är några grönsaker du inte gillar i den...

2010-11-09 @ 21:42:47
Postat av: Åsa o Lovis

Jag säger bara Middagsfrid....

2010-11-10 @ 19:36:26
URL: http://www.toktassarna.com
Postat av: Helene

Blev inspirerad av dig och gjorde lasagne till middag idag! Gjorde dubbel sats och frös in matlådor. Så himla skönt att ta fram när man inte orkar eller hinnar göra middag!

2010-11-10 @ 22:38:31
URL: http://helene.pudelbus.com
Postat av: Mikaela

En väldigt god soppa är om du blandar potatis, tjock korv (grillkorv), purjolök, morötter och blomkål. Ha i lite buljong och blanda vatten med grädde för att få den riktigt krämig och god!

2010-11-11 @ 13:05:13
URL: http://twincy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0