Operation imorgon

Imorgon ska vi till sjukhuset och Celine ska få rör insatta i öronen. Hon har vätska bakom trumhinnan och det gör att hon har som ett lock för örat hela tiden och alltså hör sämre, dessutom klagar hon på att det gör ont i öronen ibland när hon hör höga eller skarpa ljud.

Jag har förebett Celine på sjukhusbesöket genom att prata om vad hon ska göra där och vi har kollat på filmen "Bella får rör i öronen" (som finns på www.narkoswebben.se) ett par gånger. Hon är lite orolig och ängslig, Celine är opererad ett par gånger förut och är nog traumatiserad av sina erfarenheter. Mest orolig är jag över hur det ska gå att sätta nålen, hon har tidigare varit extremt svårstucken och sist fick de söva henne med gas för att ingen lyckades. När hon sedan var sövd satte de en nål på operation. Jag hoppas och tror att det kommer att gå bra iallafall, vi behöver bara stanna 1-2 timmar på uppvaket sedan får vi åka hem, dagen efter ska hon vara som vanligt och det brukar inte göra ont efteråt.

Celine pratar förväntansfullt om soppan vi ska göra imorgon när vi kommer hem och om att vi ska baka bröd. Gullungen, ibland önskar man bara att man kunde byta plats med dem för att de ska slippa allt ont och jobbigt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hoppas att allt går bra imorgon. Krama om Celine och sköt om er

2010-11-10 @ 22:36:29
Postat av: Helene

Håller tummarna för att allt ska gå bra med öronen! Det låter lite läskigt... Men det är ju jättejobbigt att ha lock för öronen hela tiden.

2010-11-10 @ 22:37:03
URL: http://helene.pudelbus.com
Postat av: Elida

Här kommer några tips:-)



Be nakosen sätta nålen och då ska det vara gula nålen (bebis storlek). den är den absolut tunnast.

Lycka till!

jag är som vuxen extrem traumatiserad svårstucken sen barndomen så jag vet vad hon går igenom.

Lycka till!

2010-11-11 @ 09:32:19
URL: http://www.freewebs.com/mira-java
Postat av: Mikaela

Usch usch, förstår precis vad du menar när du säger att man önskar att man kunde ta saker i deras ställe så de slipper.

2010-11-11 @ 13:12:25
URL: http://twincy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0