Mika har träffat får

Ikväll har vi varit och hälsat på Malin och Niklas. De har får precis utanför husknuten och eftersom Mika ska gå en vallningskurs om en månad och bara träffat får två gånger i sitt liv så kände jag att det var dags att börja umgås med lite får. Vi gick direkt ut i hagen när vi kom hem till dem. Mika fick sele och långlina på sig. Jag hade ingen aning om hur hon skulle bete sig. Tindra fick hämta fåren som sedan stod runt Malin. Mika fick bekanta sig och började direkt att cirkulera runt dem (ursäkta mina usla vallningstermer...) Hon var mycket lugnare än jag trodde hon skulle vara och efter bara en liten stund tyckte Malin att vi kunde släppa Mika. Sagt och gjort.



Nu är jag ingen expert, men jag tycker Mika var jätteduktig, det gick faktiskt mycket bättre än jag vågat hoppas på. Hon visade intresse, men var inte galen. Efter besöket i fårhagen gick vi in och fikade äppelkaka. Mika lekte järnet med sin superkompis Snigla Singla. Tusen tack Malin och Niklas för att vi fick komma och hälsa på er och fåren!


Eftersnack

Kommentarer
Postat av: Ullis, Diesel, Maq o Tim

Vad bra! :)

2010-09-06 @ 22:49:21
URL: http://www.dengrymmes.cybersite.se
Postat av: Theresé

Åh va roligt :) vart är det du ska gå vallkurs någonstans?

2010-09-07 @ 07:26:24
URL: http://Www.stis.se
Postat av: Sandra

Therese- Peter Nilsson kommer ut till Lidingö och håller två dagars kurs för valparna i mikas kull + några ur en jämngammal kull.

2010-09-07 @ 07:56:11
URL: http://www.villemo.se
Postat av: Malin

Det var bara roligt att ni kom, det får ni gärna göra om ;)!

Mika var jätteduktig, ett riktigt litet ämne..

2010-09-07 @ 08:07:59
Postat av: Theresé

Ah va skoj =)

2010-09-07 @ 18:52:33
URL: http://www.stis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0