SM i Freestyle i helgen!

I helgen går Stockholms hundmässan av stapeln i Älvsjö. Jag har nog varit där (eller hoppade vi över förra?) de senaste 12 åren, de flesta gångerna tävlandes agility. Numera kör de inga agilitytävlingar och mitt intresse för mässan har svalnat då den till största del består av utställningar och försäljning.
I år är det dock annorlunda för oss, Mika och jag ska nämligen tävla SM i freestyle på söndag. Jag känner mig inte särskilt väl förberedd, mest för att vi inte tränat tillräckligt, men också för att jag är rädd att det hala underlaget kommer ställa till det för oss då vi har en del fartiga delar i programmet. Hade jag haft tid skulle jag ha tagit bort dem och ersatt med mer lämpade rörelser, men eftersom så mycket tid och fokus legat på lydnaden under senhösten har det inte blivit av, så vi kör på vårt gamla program och förlitar oss på att det sitter i ryggmärgen ;)
Startlistorna är utlagda och vi fick nummer 15, perfekt att få sent nummer!

Imorgon är jag ledig, det ska varvas med freestyleträning, lussekattsbak och fix i tvättstugan/badrummet, vi håller nämligen på att kaklar där. Inga problem att fördiva tiden här inte.


Kommentarer
Postat av: Åsa o Lovis

Lycka till! Trist att missa, men jag kan inte åka upp två dagar o eftersom jag lovat min uppfödare att ställa ut så är det lördagen som gäller för mig!

2011-12-09 @ 08:19:12
URL: http://www.toktassarna.com
Postat av: pessys

Vad händer hos dig just nu? :D

Kramisar på fina dig!

2011-12-09 @ 08:53:38
URL: http://pessys.blogg.se/
Postat av: Helebe

Lycka till på SM! Du lägger väl ut film sen? :-)

2011-12-09 @ 12:17:42
URL: http://Helene.pudelbus.com
Postat av: Eva Marie

Lycka till! :D

2011-12-09 @ 13:23:27
URL: http://propiraya.se
Postat av: Åhza

Vad spännande! Lycka till, jag väntar på film också! :-)

2011-12-10 @ 07:28:00
URL: http://ahzaleoni.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0