Sista ridhusträningen

Nu ikväll hade vi sista agilityträningen i ridhuset. Det har verkligen varit kanonbra att ha möjligheten att träna inomhus denna vinter när det varit så mycket snö. Även om en del ligger var ute så har vi en ganska fin grusplan som vi kan köra på nu på klubben. Efter kvällen träningspass körde vi tillbaka hindren och avslutade med att äta middag tillsammans allihopa i klubbstugan, ett mycket trevligt avslut på vinterträningen.

Bana stod på kvällens schema, men eftersom Mika inte tränat så mycket att hon klarar en hel bana plockade vi ut lite här och var, mest fokus la jag på balansbommen och slalomen idag och jag tycker hon har utvecklats mycket på båda två hindren trots att vi inte kört så många pass. Vila mellan träningstillfällena gör verkligen nytta på unga (alla?) hundar. Hon har ganska dålig koll på sin kropp över balansen och är lite vinglig och instabil emellanåt, en gång ramlade hon av mitten idag och det känns ju lite läskigt. I slalomen har hon svårast för ingångarna men sätter fart är hon kommit in en bit och hittat rytmen. Slalomen tänkte jag skulle bli ett av våra projekt för våren och sommaren när man kan ta några pinnar hemma och bara trycka ner i gräsmattan. Små, korta pass ofta gör nog susen.


Kommentarer
Postat av: Britt

Hon är ju jätteduktig på balansen!! Eve har aldrig ens provat. Ska försöka komma igång med träningen när hindren kommer ut på klubben igen. Igår fick Eve ta Sols plats på ridhusträningen. Vi körde bara hopphinder och tunnlar men jag tyckte hon skötte sig bra. Tighta svängar är väl inte hennes specialitet kanske men hon växlar mellan att tvärvända till mig (gärna innan hindret) eller sväng modell Ålandsbåten. :-)

2011-03-28 @ 07:49:44
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Sol
Postat av: Mikaela

Snyggt!

Grattis till förstapriset, också! Ni verkar ha en hög lägstanivå, med tanke på att du skriver om småmissar och saker som ni kan jobba mer på.

2011-03-28 @ 10:13:44
URL: http://www.elegantdogs.wordpress.com
Postat av: Birgitta, Ida & Hugo

Va duktiga ni är även på balansen!! :)



Grattis till förstapriset!!

2011-03-28 @ 15:12:31
URL: http://birgittasblogg.spjutbo.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0