Vinst för båda ungdomarna!

Igår tävlade vi klass 1 på Solna-Sundbybergs BK med både Saga och Mika. Båda gick riktigt dåligt och med det i färskt minne var det till och med på tal att vi skulle skippa dagens tävling i Sandviken. Som tur var kände vi oss ganska revanchlystna och stack iväg med husbilen sent igår kväll. Både jag och Celine hade hunnit somna i bilen innan vi var framme.

Imorse började Hoppklass 1 small, Saga som hade sysslat med allt annat än agiity på banan igår verkade lite mer fokuserade idag och gjorde sitt livs första nolla, dessutom på en bana som inte var superenkel. Tiden räckte till vinst med god marginal och hennes första uppflyttningspinne var fixad. Mycket roligt och ganska oväntat!Mika tävlade senare på samma bana och gjorde även hon ett bra lopp, felfritt och på bästa tiden i klassen, därmed fick hon sin andra uppflyttningspinne i hoppklass.Agilityklassen körde bara Mika och där blev det istället en hel del missar, hon rev ett hinder, hittade fel tunnelingång på ett ställe och flög rakt ut över gungan. Så kan det gå.

Nästa helg tävlar vi klass 1 båda dagarna (Kumla + Fagersta) sedan är det ett bra tag innan det blir några fler tävlingar för ungdomarna, det känns rätt bra, nu har de fått vara ute och testa vingarna, under vinterna har de sedan tid att både träna mer och mogna.


Kommentarer
Postat av: Maria m Eros & Dex

Duktiga småflickor :) Och duktig matte och husse :)

Grattis till er alla 4

2011-09-19 @ 20:41:30
URL: http://erosdex.wordpress.com
Postat av: Karin & Ozzy

Grattis! Jag får fartskräck när jag ser er - jösses vad ni kutar båda två!

2011-09-20 @ 12:34:23
URL: http://www.kalasbyxan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0