Julkalender

Idag är det två veckor kvar till den första december. Jag vet att jag är lite tidigt ute, men vissa saker gillar jag att planera och förbereda i god tid. Andra saker blir aldrig gjorda, men det är en annan femma. 

Jag har under de senaste veckorna köpt saker till Celines julkalender. Jag har tänkt att hon ska få ett litet paket varje dag ända fram till jul. Det känns roligare och mer uppskattat att sprida ut små presenter och så kommer vi att göra så att Rikard och jag köper ett par lite större saker som hon önskar sig som hon sedan får på julafton.



Jag har försökt strukturera upp innehållet i paketen till olika veckodagar. På lördagarna ligger det lite godis i paketen och på söndagarna en DVD-film med jultema. Veckans tre första dagar går hon alltid på dagis och då har jag lagt i sådant som hon kan använda där, som hårspännen och tofsar, skärp, strumpor, armband och några småleksaker. Torsdagar och fredagar är vi oftast lediga och då finns det bland annat pyssel, böcker, memoryspel och CD-skivor i paketen. I paket nummer 24 finns det en stor kartong med flera hundra legobitar, det ska nog kunna hålla henne sysselsatt ett par timmar på julaftonsmorgon.



Kommentarer
Postat av: Marika

SHIT vad du är duktig, förberedd, genomtänkt och klok!!! Blir alldeles matt! Själv gick jag på den enkla vägen: köpte varsin färdig leksakskalender från "my litte pony" respektive "lego" till barnen!

2010-11-17 @ 08:41:03
URL: http://www.trollglitter.se
Postat av: Birgitta, Ida & Hugo

Oj va fina dom såg ut! Allt välplanerat och rätt!! tänk va avis mina barn hade blivit!!

Duktiga ni är!!

2010-11-17 @ 12:48:36
URL: http://birgittasblogg.spjutbo.net
Postat av: Sandra

Jovisst! Under den förvirrade ytan döljer sig en strukturerad och riktigt ordentlig person. Det är nog lite av en arbetsskada ;)

2010-11-17 @ 20:51:13
URL: http://www.villemo.se
Postat av: Helene

Snyggt!

2010-11-18 @ 00:23:21
URL: http://Helene.pudelbus.com
Postat av: Helena, Jill och Wick

KREATIVT!! :D Grymt!

2010-11-21 @ 01:34:45
URL: http://www.nogg.se/helenaholm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0