Hundträningsbyxor

Jag skulle behöva ett par praktiska, sköna och helst inte alltför fula byxor att träna hund i, tänkte kolla på mässan nu i helgen, men har inte så stor koll på den marknaden. Några tips som jag ska spana in lite extra?

Kommentarer
Postat av: Anna

Helene o jag har Haglöfsbrallor, jättesköna, sitter snyggt och är mycket praktiska. Köpte mina på Fliesbergs i Bro, Helene köpte på nätet. http://helene.pudelbus.com/2009/09/28/kanon-brallor/

2009-12-09 @ 22:02:10
URL: http://pudelbus.com/
Postat av: Maria m Eros & Dex

Hurtta!!!

Jag köpte ett par nyligen, dammodellen, Överdragsbyxor iofs. Men bekväma, man är torr, de går att spola av om de bli alltför skitiga, måste allstå inte tvättas vareviga leriga dag. Har köpt jackan oxå, men den har jag inte fått ännu.

2009-12-09 @ 22:04:24
URL: http://eros-vovven.blogspot.com
Postat av: Åsa o Lovis

Jag tycker inte att det brukar finnas så mycket kläder på mässan som är bra. Är det nåt så är det jaktkläder o de är lite för obekväma... För hårda lixom.



Jag har ett par Fjällräven som jag dömer i, kan nog träna i dem med men de är inte riktigt smidiga nog. Hittade ett par Peak på outleten i Barkarby som är bra, lätta och smidiga fast de saknar lite fickor tycker jag. Mina bästa hundträningsbyxor köpte jag på KappAhl för en miljon år sen, de har lixom fickorna utanpå byxorna, eller hur man ska förklara det. Det gör att det får plats massor i dem!

2009-12-10 @ 08:12:16
URL: http://www.toktassarna.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0