Årsmöte och årets agilityhund

Vi hade tänkt oss en sovmorgon likt den Rikard och Celine tog igår även idag, tyvärr hade Celine andra planer. Vi provade med film och välling, men när hon för tredje gången lyckades få in en fullträff med sin fot i mitt ansikte gav jag upp. Kanske lika bra att få en tidig start så hinner man ju betydligt mer. Efter frukosten stack Rikard och hämtade släpvagnen för att köra skräp till tippen. Jag började spackla lite för att få det sista klart på väggarna i trappen. När Rikard var klar tog vi en snabblunch och stack sedan till klubben, tanken var att vi skulle hinna träna lite innan årsmötet som började klockan ett, vi var där typ en kvart innan. Släpade fram slalomen, några hinder och platta tunneln, men det visade sig vara snorhalt i blötsnön, så de tio minutrarna vi hade på oss visade sig räcka. Thea hade lite bekymmer i högerslalomen, kom in rätt, men passerade sedan dubbla pinnar, vet inte om det berodde på halkan eller bara slarv, kanske en kombination?
Årsmötet var som sådana tillställningar brukar vara ganska tråkigt och segt, största anledningen till att vi var där var att som sista punkt på dagordningen stod utdelning av priser för årets hundar. Lova blev för tredje året i rad årets agilityhund på Bro-Håbo BK med maxpoäng. Man får räkna tio resultat och hon hade betydligt fler vinster än så under förra året. Kul :-)

Kommentarer
Postat av: Anna

Ila blir också årets agilityhund 2008 - trots att hon halva året var handikappad!!! Det blir hennes fjärde år i rad nu.. :-D

2009-02-08 @ 22:36:40
URL: http://pudelbus.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0