Bada i Bro

Det var toppen att bada i Bro simhall igår. Jag tycker faktiskt att det är riktigt bra där och framförallt varmt i bassängerna. Jag hatar när man ska pina sig i, sedan huttra i en kvart för att sedan åka hem. Nu var vi i riktigt länge och Celine frös inte ett dugg. Hon gick fram som en torped i barnpoolen och blev på slutet lite övermodig och ville kasta sig rakt ut från kanterna. Det märks verkligen att hon gått på babysim, helt orädd för vatten och dyker själv under utan problem. Jag tänkte som sagt motionssimma lite också, tio längder, sedan tröttnade jag, simning måste vara det tråkigast motionsformen som finns, näst efter jogging. Fram och tillbaka och efter bara ett par vändor känns det som att jag har fått nackspärr. Jag simmar dessutom jättelångsamt och blir alltid översköljd av någon galen gubbe som leker späckhuggare i poolen. Den huvudsakliga motionen bestod antagligen av trapporna upp till rutchkanan, Celine fick aldrig nog och ville bara åka mer och mer. Vi avslutade med att basta. Jag har aldrig förstått mig på människor som hävdar att de blir pigga av att simma/bada. Efter att jag har varit i simhallen infinner sig alltid någon typ av koma, hela kroppen blir jätteseg och jag orkar knappt röra mig. Kul var det iallafall, nu ska vi införskaffa sådana där armpuffar och badskor till Celine inför resan.

Imorse gick jag upp sju när de andra två i familjen låg kvar och sov (enligt uppgift nästan till tio). Utrustad med termobrallor, matsäck och mössa tog jag bussen och vi åkte sedan iväg till södra sidan av stan för att åka skidskokälke. Väldigt kul, men blött. På isen låg det iallafall ett par cm vatten, men som tur var fick jag låna ett par gummistövlar. Vi avslutade med att göra varm choklad på stormkök, tända en öppen brasa och äta maten vi hade med oss. Det fanns en uppsågad (eller hur gör man??) vak på isen också för den som kände för att ta ett dopp, under tiden vi var där var dock ingen modig nog.

Kommentarer
Postat av: Annso

Nova kissar med en massa gånger när hon löper. Och hennes två första löp kissade hon faktiskt på sig. Men nu detta löp har hon inte gjort det alls. Och hon är ej sån som kissar ofta annars. Hon blir dock väldigt kissnödig så fort hon blir kall då får man gå ut en extra runda sent på kvällen och tidigt på morgnen.

2009-02-07 @ 18:41:53
URL: http://annso.scorpionshops.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0