Halvtid på Gotland

I måndags tog vi 11:00-båten till Gotland, efter drygt tre timmars Celine-terror var vi framme, hundana hade vi också med oss så vi fick sitta i en speciell del av båten, men de var lättsamma att ha med, sov hela vägen. I checkade in husvagnen på Kneippbyn, tog det lugnt ett tag och stack sedan och handlade lite. Dagen efter var första tävlingsdagen, varken Lova eller Thea hade något vidare flyt och resultatet blev tre disk och ett hopplopp för Thea som slutade med fem fel.
Igår Körde Thea fyra lopp, två i hoppklass 1 och två i agilityklass 2. Lova hade en hopp- och ett agilitylopp. Tävlingen började jättetidigt, och Lova hade både sina starter direkt på morgonen, hon blev tvåa i båda klasserna och var klar långt innan Thea ens hade börjat med sina lopp. Jag sprang båda agilityklasserna med Thea och även hon blev tvåa i båda sina klasser (!!) och fick uppflyttningspinnar. Första hoppklassen sprang Rikard med henne för det krockade med banvandringarna, det gick jättebra på en ganska svårt klass 1-bana, men tyvärr kom hon lite långt ut efter en tunnel och missade ett hopphinder, Rikard körde på som ingenting hänt och blev såklart diskad då, menm det såg ändå fint ut tycker jag. Sista hoppklassen hade jag tänkt att springa, men kände mig trött och vimsig, så Rikard ryckte in även där och sprang ett felfritt lopp med Thea som räckte till vinst. 21:30 kom vi från tävlingsplasen, 15 timmar efter att vi anlänt dit. Det är nästan det som känns häftigast, att Thea faktiskt orkar presetra så bra efter 15 timmar i stimmig miljö.

Idag har vi haft en ledig dag, välbehövligt. Vi har varit hela dagen på Kneippbyns sommar- och vattenland. Åkt karuseller, tittat på Pippi-teater, badat och hoppat hoppborg, Celine blev aldrig nöjd och sa "mera, mera" hela tiden.

Imorgon är det tävling igen, kanske kommer mer rapporteringar.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Grattis till fina lopp och pinnar! Själv har jag fullt upp med att passa valp;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0