Kontaktfältsträning Del 1

För några veckor sedan började jag att träna lite förberedande inför kontaktfälten med Mika. Jag hade sedan länge bestämt mig för att köra 2 på 2 av. Den metoden använde jag på Thea och hon fick ganska enkelt både snabba och säkra kontaktfält. Till min hjälp använder jag ett plastlock som target. Under de här veckorna har kontaktfältsträningen fallit lite i glömska, men idag provade jag igen och hon kom ihåg förvånansvärt mycket trots att hon inte kört många pass. Än så länge har vi bara tränat på kanten till altanen, jag har en IKEA-hylla balansnedfart här hemma som jag ska prova på såsmåningom.

I sann dokusåpa-anda har jag klippt och vinklat filmen, ni ser alltså inte hela sanningen, givetvis gjorde hon fel och fuskade emellanåt. Men mest var hon som ni säkert hör en duktig tjej!


Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså... jag har sagt det förut och jag säger det igen - du är verkligen en jätteduktig och bra hundtränare Sandra! Det ser urfint ut!!! :D :D :D

2010-08-13 @ 17:28:56
URL: http://www.pudelbus.com
Postat av: Britt

Herregud vad du kommit långt! Jag har inte börjat än och har inte ens haft några tankar på att börja än. Kanske måste jag börja tänka till lite också, pust :-)

2010-08-15 @ 22:17:18
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Sol
Postat av: Petra

Kul att du kör 2 på 2 av som ju jag också kör med mina grabbar!

2010-08-19 @ 23:41:23
URL: http://petrasbc.inc.se/
Postat av: Sandra

Petra - Dina hundars kontaktfält får fungera som någon typ av målbild för mig och Mika :)

2010-08-20 @ 11:08:42
URL: http://www.villemo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0