Mikas och mina mål 2012

Det är så svårt att sia om hur nästa år kommer att bli, framförallt hoppas jag på att Mika även i fortsättningen ska vara en frisk och hel, med samma glada och arbetsvilliga temperament. Utöver att vi ska ha ett roligt år ihop har jag försökt sammanfatta det lite mer detaljerat gren för gren.

Agility - Min motivation för agilityn har gått lite upp och ner och jag har nog inte riktigt känt mig 100% laddad. Mika däremot är alltid på gränsen till överladdad och tycker nog att vi kunde ägna oss enbart åt att rusa runt på banan. Nästa år, eller framförallt från sommaren och framåt ska vi satsa mer, jag tror vi kan fixa en uppflyttning till klass 3 i både hopp- och agilityklass och där får ni se upp ;)

Lydnad - Målet var ett championat och där är vi, ska vi ha chansen att satsa mot högre mål som t.ex. SM måste vi finslipa och kanske till och med träna om en del moment för att det ska hålla. Jag är lite kluven, min erfarenhet från förra året säger mig att jag inte kan hålla igång mer än två, max tre grenar åt gången, kanske får lydnaden ligga lite på hyllan detta år till förmån för annat?

Spår - Blev det ju ingenting av alls förra året, men jag har inte alls gett upp utan känner mig mycket motiverad. En apellklass till försommaren och uppflyttning till högre innan året är slut känns rimligt.

Vallning - Jag vill, jag vågar, jag kan. Det får bli mitt manta i hagen nästa år. Mika är en pärla och jag är en sopa, någonstans kanske vi kan mötas på vägen och iallafall fixa godkänd vallhund.

Freestyle och HtM - Freestyle är nog som sagt inte riktigt min grej, kanske gör vi någon start om vi ändå är på plats, men fokus kommer mer att ligga på heelwork. Jag tror på en uppflyttning till klass 3 och hoppas på poäng nog för en SM-start.

Personligt - De tre F:n kommer att prägla detta år för mig personligen. Föda barn, fylla trettio och komma i fin fysisk form inför tävlingssäsongen.

Kommentarer
Postat av: Petra

Föda barn? :) Är du gravid? När är BF? Grattis!

Godkänd vallhund är jag övertygad om att du och Mika fixar!

Grattis till alla framgångar i år!

2011-12-31 @ 16:18:01
URL: jhttp://
Postat av: Michaela

:D Grattis!!! Vi syns på agilitybanan nästa år och förhoppningsvis i fårhagen då mitt stora mål nästa år också är en godkänd vallhund.

2011-12-31 @ 16:46:04
URL: http://hundrelaterat.blogg.se/
Postat av: Mikaela & Kivi

Grattis till bäbis i magen!!

kram

2012-01-01 @ 11:38:48
URL: http://mikaelagranstrom.wordpress.com/
Postat av: Lisa

Vad glad jag blir när jag hör att du inte gett upp agilityn! Det kommer att gå strålande allihopa.

2012-01-01 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0