KM i agility



Ikväll har vi haft KM i agility på klubben. Tävlingen är delad i två, "Lilla KM" öppen för klass 1-ekipage och "Stora KM" som alla kan deltaga i. Mika var anmäld till båda, Lova till stora och Saga körde utom tävlan bara i hoppklasserna. Först ut var agilityklasserna och Mika öppnade upp med en nolla, men strulade till det rejält i den lite svårare agilityklassen. Vi la oss i en ledning i lilla KM, men resultatet skulle sedan räknas ihop med hoppklassen. Lova nollade sitt agilitylopp och gick upp i ledning även hon.
I hoppklassen fick Mika först en vägran på ett hopphinder, jag var långt efter och hann inte med att visa, på upploppet kraschade hon totalt i ett hopphinder, det hade blivit ganska mörkt och ena lampan på agilityplanen är trasig. I mål kom vi iallafall med 10 fel. Sista klassen struntade jag i, vi hade inget att försvara, det var så dålig sikt och klockan var mycket. Lova gjorde ett bra lopp men rev ett hinder och tappade vinsten på det. Saga körde två turborundor och samlade fel ;)



Hur slutresultatet blev vet jag inte riktigt, vi åkte direkt hem och hämtade Celine, imorgon är det upp tidigt som gäller för alla i familjen innan vi rullar mot Kungsör på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0