Det var det värt!
Kladdkaka
2 Ägg
2,5 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 dl mjöl
100 gram smör
Blanda allt och grädda i 175 grader i 20 minuter, 18 minuter om du vill ha den extra kladdig. Det går inte att misslyckas! :)
Kommentarer
Postat av: Mikaela
Extra gott blir det om du lägger på ett lager med After eight precis efter du plockat ut kakan från ugnen och låter det smälta för att sedan strykas ut som glasyr. Mums! :-)
Postat av: Annika Mojanis
Har precis tagit ur en ur ugnen... Kommer rulla fram av alla dina goda tips... men kul att få lite alternativ till det "vanliga".
/Annika
Postat av: Sandra
Mikaela - Ett tunt lager hyvlad nougat som smälter är också grymt gott på kladdkaka! :)
Annika - Snart är det slut på det, hakar på Aftonbladets viktklubb imorgon, man måste ju vara lite fit med BC ;)
Trackback